Brand Directions // by David Wolff

Als zelfstandig communicatie adviseur help ik bedrijven om in een snel veranderend communicatie landschap de juiste keuzes te maken. Technologie verandert onze omgeving en digitale middelen veranderen de manier hoe we met elkaar communiceren. Hoe we daarbij onze mening vormen over mensen, bedrijven en de maatschappij als geheel. Communicatie zelf verandert eigenlijk niet zo veel, het is vooral de manier waarop je de boodschap nog bij de juiste mensen krijgt. In mijn aanpak blijft communicatie en strategie de basis maar gaan we samen met de opdrachtgever aan de slag om te zorgen dat de juiste boodschap op de juiste moment bij de juiste mensen terecht komt.

Ik ben sinds 2000 werkzaam in verschillende functies binnen de digitale communicatie branche en kan van daaruit bouwen op een zeer stevige basis digitale communicatie strategie. Ik ben beschikbaar voor projecten en of interim opdrachten. Daarbij werk ik vanuit een strategiemodel waarin we de consument centraal stellen in 7 verschillende communicatie fasen.

Wil je vrijblijvend een keer van gedachten wisselen over hoe jouw merk of bedrijf er voor staat qua digitale communicatie strategie? Of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op via 06 270 80623.

Hartelijke groet,

David Wolff